banner
Laat Roos niet langer wachten en
geef haar de reis naar gereformeerd onderwijs!
banner
Laat Roos niet langer wachten en
geef haar de reis naar gereformeerd onderwijs!

Al meer dan 30 jaar zet CFA Schoolgeld zich in om het gereformeerd onderwijs bereikbaar en betaalbaar te houden. Dankzij de steun van onze donateurs reizen circa 300 leerlingen met het openbaar vervoer naar de gereformeerde scholen. Dat vinden we waardevol en daar zijn we u dankbaar voor!

Als donateur/relatie van CFA Schoolgeld bent u door ons op de hoogte gebracht van een nieuwe ontwikkeling waar we enthousiast over zijn: de ontwikkeling van vier regionale Vriendenstichtingen die het werk van CFA overnemen en naar de toekomst toe gaan versterken.

Er zijn vier Vriendenstichtingen rond de vier gereformeerde scholengemeenschappen in Nederland opgericht, waarin we als ‘Vrienden’ een nieuwe manier van betrokkenheid realiseren en samen kapitaal delen om gereformeerd onderwijs mogelijk te maken.

Als Vriend kunt u blijven meehelpen door geld te doneren en eventueel op een andere manier het gereformeerde onderwijs te steunen (bijv. door uw tijd, netwerk of talenten in te zetten).
 
Op deze manier kunt u de belangen van gereformeerd onderwijs ook binnen dit nieuwe concept blijven steunen. We gaan er vanuit dat deze nieuwe vorm, die meer passend is bij deze tijd, nog meer Vrienden oplevert. Want we willen het gereformeerd onderwijs graag voor iedereen bereikbaar houden!

Met vriendelijke groet,
CFA/Schoolgeld

C. Koelewijn
voorzitter